Anita Kosse Kampioen!

Op 11 juni waren de Noorderlijke Kampioenschappen Dressuur en Vaardigheid in Sonnega.
Anita Kosse nam deel met haar paard Heel Mooi aan het onderdeel Vaardigheid, en met groot succes! Met slechts 3 strafpunten en een snellere tijd dan de nummer 2 werd ze als kampioen uitgeroepen in de klasse L, enkelspan paard! Super gedaan! En hiermee is Anita ook geselecteerd voor deelname aan de Hippiade op 23 augustus in Ermelo! Alvast heel veel succes gewenst!
Bij het mennen dressuur was er voor Anita met Heel Mooi ook nog een keurige score van 62,875% in de klasse B. Leslie Agricola viel met Hidde fan Skarren net buiten de prijzen met 65,792%. Foekje van der Meulen startte met Trefynys Maestro bij de enkelspan pony’s in de klasse L en behaalde 63,708%. Ria Hettinga kwam met Wybe VW in deze klasse bij de paarden tot 64,958% en met Fenna út’e Reiden 63,084%. Leslie Agricola scoorde met Feitse GL 64,167%
In de klasse M deed Angela Hoekman goede zaken met Blomke fan Nylanzate. Met een totaal van 64% was er voor haar een mooie 2e plaats! Dit bracht haar op het podium als reservekampioen in de klasse M en ze is hiermee ook geselecteerd voor deelname aan de Hippiade! Ria Hettinga mende haar Stal Hettinga’s Allure naar 62,459% en in de klasse Z bracht Wynfrouwe fan Stal Redia haar naar 60,959%. Fia Tubben eindigde met Tjeerd van de Bijschuur met 61,209% net buiten de prijzen, op een 4e plaats.
Scroll naar boven