Finale Horses2Fly sportcompetitie

Wilma Reijenga is in het weekend van 16/18 februari kampioen geworden bij de dubbelspannen klasse B! Met haar span Jonas van de Miedweg en Guusje fan Westermeer wist zij op overtuigende wijze de eerste plaats te behouden en kreeg de kampioensjerpen omgehangen! Een mooie 2e plaats was er voor Wytske Sijbrandij met Ysa en Tyncke.
In de klasse L ging het brons naar Angela Hoekman die met Jildou fan Buma op een mooie 3e plaats eindigde! In de klasse M veel Oorsprong deelname met Leslie Agricola met Feitse GL (4e plaats), Ria Hettinga met Iisvrouwe fan Stal Redia (5e plaats) en Karin Hoekstra met Anneke van de Neel (7e plaats). Voor Wilma Reijenga was er met een 3e plaats voor Jonas van de Miedweg ook nog brons in de klasse ZZ!

Bij de dressuur eindigde Linda Wester met HovenierWester Ferre op een mooie 5e plaats in de klasse B. Leslie Agricola kwam met twee paarden aan de start: Hidde fan Skarren in de klasse L1 en met Juffrouw P in de klasse L2 die op een keurige 6e plaats eindigde. Jenna Boes deed ook netjes mee in de klasse M2 met Marrit fan de Klaster op een 8e plaats.

Met een foto van Johanna Faber van kampioene Wilma

Scroll naar boven