Finale K&PP kampioenschap

De finale, georganiseerd door de Stichting Kennis en Promotieplatform Fries Dressuurpaard, werd verreden in Harich op 8 oktober. Deze stichting streeft naar meer aansluiting van het Friese Paard in de hoogste dressuur klasse. Bij de finale van de 6 jarige paarden had Christina Dijkstra zich geplaatst met haar merrie Fleur O en wist met een totaal van 71,9% op de 4e plaats te eindigen!

Horses2Fly sportcompetitie.

In Barsingerhorn kwamen op 21 en 22 oktober zowel de ruiters als de menners aan bod.

Bij het mennen had Wilma Reijenga een topdag met maar liefst twee 1e prijzen: het dubbelspan klasse B met Guusje fan Westermeer en Jonas van de Miedweg (198 punten) en nogmaals met Jonas in de klasse ZZ met 203 punten!

In de klasse M was er voor Leslie Agricola met Feitse GL een mooie 3e prijs!

In de dressuur competitie had Jenna Boes met Marrit fan de Klaster in de klasse M2 een keurige score van 62,667 en 61%

Het weekend daarop was de Horses2Fly dressuurcompetitie in Oenkerk aan de beurt.

In de klasse B succes voor Linda Wester die met Ferre fan HovenierWester met een score van 205,5 punten een 1e prijs verdiende en ook nog 188,5 punten voor haar tweede proef! In de klasse L1 had Jenna Boes met Dagmar fan Sweach een mooie score van 186,5 en 194 punten.

Leslie Agricola had een prima dag met twee 2e prijzen met Juffrouw P in de klasse L2 met 201 en 206 punten! Jenna Boes startte ook Marrit fan de Klaster nog in de klasse M2 met een keurige score van 187,5 punten.

Foto’s van Wilma Reijenga, gemaakt door Liane Bron.

Scroll naar boven