Horses2fly KFPS sportcompetitie

Afgelopen weekend is er een selectiewedstrijd voor de Horses2fly KFPS sportcompetitie verreden in de manege.
Ook een flink aantal “Oorsprongers” waren van de partij. Op zaterdag in de klassen M1 t/m ZZL en zondag B t/m L2.

In de klasse M1 maakte Christina Dijkstra haar debuut met Fleur O. Dit was zeker niet onverdienstelijk. Met 206,5 punten behaalde dit duo een tweede prijs. Nynke Schievink- Andringa startte haar Wybe VW en kwamen uit op 203,5 punten. Dit leverde het duo een prachtige vierde prijs op.
Ryanne de Vries reed haar Kay V. naar 180,5 punten.

Het was het weekend van de debuten voor Christina. Met Benito van de Warande startte zij voor het eerst Z2. Met 210 punten pakte ze ook in deze klasse de tweede prijs.

In de klasse B maar liefst zes deelnemers van de vereniging. Dyan Rijpkema startte Setske fan Fjildsicht en reed naar 185,5 punten. Wilma Reijenga maakte haar debuut met Guusje fan Westermeer. Dit duo pakte ook direct hun eerste winstpunt met 186,5 punten. Annemiek Posthumus reed Djurre naar 189,5 punten.
Rianna Sijtsma kwam met Geeske fan Joarumeleane op een mooie 191 punten. Joke Bouwhuis en Amy van der Heide waren aan elkaar gewaagd. Joke reed haar Beant naar 195 punten en Amy had met Bink fan Geertje Z net een half puntje meer; 195,5 punten. Ingeborg Sijperda haalde met Duco Dooitze 197,5 punten en viel daarmee net buiten de prijzen.

In de klasse L1 werd de club ook sterk vertegenwoordigd. Elise Lemmers startte haar Aise en nam een mooi winstpunt mee naar huis met 181 punten.
Dyan Rijpkema kwam na ’s ochtends in de B, ook van start met Wiebren van de Lytse Geast. Hiermee haalde ze exact het zelfde aantal punten als met Setske, 185,5 punten. Net een puntje meer was er voor Jenna Boes met Dagmar fan Sweach. Zij kwamen tot 186,5 punten.
Aalwina Melchers en Hayco fan Sweach startten hun tweede wedstrijd. Dit duo kwam uit op 203 punten en pakten daarmee de derde prijs!

In de klasse L2 maakte Arianne Hoekstra met Hayco J. fan ’t Zijperland haar debuut. Met 188 punten zeker niet onverdienstelijk!

Gefeliciteerd allen met de behaalde resultaten!

Scroll naar boven