Horses2Fly sportcompetitie: de laatste punten voor de finale!

In Balkbrug werden op 21 januari door de Oorsprong deelnemers nog de laatste punten voor de mencompetitie verzameld. In de klasse B dubbelspan wederom een prachtige 1e plaats met 208,5 punten voor Wilma Reijenga met Guusje fan Westermeer en Jonas van de Miedweg! In de klasse L deed Angela Hoekman goede zaken door met 205,5 punten met Jildou fan Buma op een mooie 3e plaats te eindigen! Met Louise fan Hindrik’s Hiem verdiende ze ook nog eens 203 punten. Wilma Reijenga kwam met Guusje fan Westermeer tot 188 punten. In de klasse M zaten de scores dicht bij elkaar voor Ria Hettinga met Floortje D (187,5), Karin Hoekstra met Anneke van de Neel (185,5) en Leslie Agricola met Feitse GL (185)

Geselecteerd voor de finale:

  • Klasse B dubbelspan: Wilma Reijenga met Guusje fan Westermeer en Jonas van de Miedweg, Wytske Sijbrandij met Ysa en Tyncke.
  • Klasse L: Angela Hoekman is met maar liefst 2 paarden in de race en zal moeten kiezen tussen Jildou fan Buma en Louise fan Hindrik’s Hiem.
  • Klasse M: Ria Hettinga met Iisvrouwe fan Stal Redia, Leslie Agricola met Feitse GL en Karin Hoekstra met Anneke van de Neel.
  • Klasse ZZ: Angela Hoekman met Wieke fan Buma en Wilma Reijenga met Jonas van de Miedweg.

Op 27 januari werden in Koudum de laatste dressuur competitie punten verdiend door de Oorsprong deelnemers. In de klasse B een mooie score van 197,5 punten voor Linda Wester met HovernierWester Ferre. Leslie Agricola had een prachtig resultaat van 208 punten voor Juffrouw P met een 3e prijs in de klasse L2! Jenna Boes was heel goed bezig met Marrit fan de Klaster met 201 punten in de klasse M2. In de klasse Z1 deed Ludo van der Weide het prima met Wybren van de Pôle met 239,5 punten en een mooie 3e prijs!

Geselecteerd voor de finale:

  • Klasse B:     Linda Wester met HovenierWester Ferre.
  • Klasse L1:   Leslie Agricola met Hidde fan Skarren, Jenna Boes met Dagmar fan Sweach.
  • Klasse L2    Leslie Agricola met Juffrouw P.
  • Klasse M2: Jenna Boes met Marrit fan de Klaster.

De finale wordt gehouden in Sonnega in het weekend van 16 t/m 18 februari.

Iedereen heel veel succes toegewenst!

Foto van Karin Hoekstra met Anneke van de Neel, foto door Liane Bron

Scroll naar boven