Horses2Fly sportcompetitie Sint Nicolaasga

Tijdens de Horses2fly dressuurcompetitie op 4 en 5 november was er veel Oorsprong deelname in onze eigen manege. In de klasse B was er een mooi resultaat voor Linda Wester die met Ferre fan HovernierWester met 195 punten een 3e prijs in ontvangst mocht nemen!
Ook Angela de Ruiter met Deftige Mariska (190,5 punten) en Annemiek Posthumus met Djurre (189,5 punten) konden terug zien op een goed gereden proef.
In de klasse L1 scoorde Leslie Agricola met Hidde fan Skarren 188,5 punten, Jenna Boes met Dagmar fan Sweach zat daar vlak onder met 187 punten en Margreet Bouwhuis verdiende met Margje O 182 punten. Leslie Agricola kwam met Juffrouw P in de klasse L2 tot een mooie score van 197,5 punten. Aalwina Melchers zat daar met Hayco fan Sweach maar een half puntje onder: 197 punten.
Christina Dijkstra bracht twee paarden uit in de hoogste klassen. In de Z1 was er een prachtige score van 65,143% waarmee ze met Fleur O een 2e prijs verdiende! Met Benito van de Warande kwam ze in de klasse ZZL nog eens tot 61,857%.

Op 12 november was er een Horses2Fly mencompetitie in manege De Oorsprong.
In de L rubriek was er dubbel succes voor Angela Hoekman: met Jildou fan Buma een mooie 3e prijs met 197 punten en een 4e prijs met Louise fan Hindrik’s Hiem met 195 punten!
Ook mooie resultaten waren er voor Wilma Reijenga met Guusje fan Westermeer (192 punten), Ria Hettinga met Stal Hettinga’s Leo (188,5 punten) en André Haverkamp met Rutmer (186 punten).
Ook veel Oorsprong deelname in de klasse M met succes voor Leslie Agricola die met Feitse GL met 196 punten een 2e prijs in ontvangst mocht nemen! Voor Ria Hettinga was er met 194,5 punten voor Isvrouwe fan Stal Redia een 4e prijs! Karin Hoekstra scoorde met Anneke van de Neel 191 punten en Linda Wester zat daar met Ferre fan HovenierWester vlak onder met 190,5 punten.
In de klasse ZZ een keurige score van 188,5 punten voor Angela Hoekman met Wieke fan Buma die met het behalen van dit winstpunt het Sportpredicaat binnen heeft!  Wilma Reijenga behaalde met Jonas van de Miedweg 187,5 punten.
Bij de dubbelspannen in de klasse B was er nog een mooie 2e prijs voor Wilma Reijenga met het span Guusje fan Westermeer en Jonas van de Miedweg!

Talentcup
Op 19 november was er een selectiedag in Sint Nicolaasga waarbij Christina Dijkstra met Meeuwtje fan de Luts in de baan kwam.  Met een puntentotaal van 73,5 eindigde deze combinatie op een mooie tweede plaats en plaatste zich voor de halve finale die op 16 december in Balkbrug wordt verreden!

Scroll naar boven