Horses2Fly sportcompetitie

Er werd een selectiewedstrijd voor de mencompetitie gehouden op 9 december 2023 in Vinkega. Angela Hoekman reed met Louise fan Hindrik’s Hiem in de klasse L 190,5 punten bij elkaar en pakte een 3e prijs!

Veel Oorsprong deelname in de klasse M: Ria Hettinga verdiende met Iisvrouwe fan Stal Redia met 192 punten een 2e prijs en voor Leslie Agricola was er met 191 punten voor Feitse GL een 3e prijs! Voor Sietske Brouwer met Weri fan Pier’s Hiem was de score 188 punten en Karin Hoekstra zat daar met Anneke van de Neel met 187,5 punten maar net onder. In de klasse Z was er een mooie 3e prijs voor Wilma Reijenga met Jonas van de Miedweg met 197 punten. In de klasse B bij de dubbelspannen had Wilma succes met Jonas van de Miedweg en Guusje fan Westermeer: 191,5 punten en een mooie 1e prijs! Wytske Sijbrandij kon met Ysa en Tyncke 183 punten bijschrijven.

Bij de selectiewedstrijd op 30 december in Sonnega was er voor Angela Hoekman met Louise fan Hindrik’s Hiem in de klasse L met 201 punten een mooie 3e prijs! Met Jildou fan Buma was haar score 195,5 punten. Ria Hettinga verdiende 190,5 punten met Stal Hettinga’s Leo en voor Wilma Reijenga met Guusje fan Westermeer waren er 189 punten.

In de klasse M mocht Ria Hettinga met Iisvrouwe fan Stal Redia met 196,5 punten een 2e prijs in ontvangst nemen en was er een 4e prijs voor Linda Wester met HovenierWester Ferre! Ria verdiende daarnaast met Floortje D nog eens 194 punten. Leslie Agricola scoorde met Feitse GL 190,5 punten en Karin Hoekstra zat daar met Anneke van de Neel vlak onder met 190 punten. In de klasse ZZ waren er mooie scores voor Wilma Reijenga met Jonas van de Miedweg (192 punten) en Angela Hoekman met Wieke fan Buma (184,5 punten).

Bij de dubbelspannen klasse B was er een 3e prijs voor Wilma Reijenga die met Jonas van de Miedweg en Guusje fan Westermeer 204 punten verdiende! Wytske Sijbrandij deed daar niet veel voor onder met 202,5 punten met haar span Ysa en Tyncke.

In hetzelfde weekend werd ook een selectiewedstrijd voor de dressuurcompetitie gehouden in Sonnega. Leslie Agricola deed daar goede zaken door met Juffrouw P in de klasse L2 met een mooie score van 206 punten op een 3e plaats te eindigen!

Met een foto van Ria Hettinga met Iisvrouwe fan Stal Redia gemaakt door Johanna Faber

Scroll naar boven