Onderlinge KNHS wedstrijd 7 mei

Op zaterdag 7 mei organiseerde de wedstrijdcommissie een onderlinge KNHS wedstrijd. Een KNHS wedstrijd welke alleen was opengesteld voor leden van de Oorsprong. Een mooie oefening richting de selecties.
Pony’s
B A/B/C: Lysanne Melchers pakte tweemaal de eerste prijs met haar Prince charming met 187 en 184 punten. Ylsa Sijbrandij behaalde een mooi winstpunt met 183 punten.
B D/E: Hier pakte Martine Atsma tweemaal de eerste prijs. Ze haalde een dik winstpunt met 188 punten.
M1 cat D/E: Tessa Boersma behaalde twee eerste prijzen en een winstpunt met 188,5 punten.
Paarden
Klasse B:
Ingeborg Sijperda reed haar Duco Dooitze naar 189,5 punten en een eerste prijs.
Romy Muurling en Anna fan Meren-state moesten er in de eerste proef nog wat in komen, maar knalden in de tweede proef naar maar liefst 200 punten en een eerste prijs.
Wytske Sijbrandij pakte met Ysa twee winstpunten met 181 en 181,5 punten.
Klasse L1/L2:
Arianne Hoekstra had een goede dag. Met Hayco J. fan ’t Zijperland pakte ze maar liefst 4 winstpunten met 198 en 199 punten in de L1. Ze pakte hiermee een eerste en een tweede prijs.
Christina Dijkstra en Arianne hebben stuivertje gewisseld. Christina pakte met Rykman 182,5 en 202 punten in de L2, ook voor Christina een eerste en een tweede prijs.
Houkje de Lange reed haar Madansa B naar 181,5 en 181 punten. Amarens de Vries en Bolena Ventura zijn ook weer los. Deze combinatie behaalden een mooie winstpunt met 186 punten.
Klasse Z1: Christina Dijkstra kwam van start met Benito van de Warande. Met 223,5 punten was de eerste prijs overtuigend voor Christina. In de tweede proef was de eerste prijs voor Wilma Reijenga met Bjinse RV.
Klasse ZZL: Iety Sijbesma- de Vries deed goede zaken met Humphrey. Iety behaalde een winstpunt en twee eerste prijzen.

Scroll naar boven